Referentie Barbara Kerstens

Wij werken graag samen met Dick. Dick is buitengewoon goed in staat de essentie te raken. Door de juiste vragen te stellen en de mens en het systeem ook in boven- en onderstroom te zien kan hij zien en aanreiken wat er nodig is om een volgende stap te zetten. Hij ziet de hele mens in alle facetten en kwaliteiten en hoe de een met de ander systemisch acteert. Dat doet hij met de kennis van verschillende wetenschappelijke theorieën, maar vooral door zijn expertise en eigen kwaliteiten en de onophoudelijke behoefte om te blijven leren.

Referentie Nico Hoeve

Wat ik uniek vind is dat Dick altijd erg scherp blijft in het proces. Het lukt hem altijd om de essentie van de vraag te achterhalen, deze in de juiste context te plaatsen en te vertalen naar resultaat.

Referentie Raimond Brookman

In een korte tijd hebben we in een open en ontspannen sfeer veel beter inzicht gekregen in de teamleden en onze gezamenlijke drive. Dit was voor ons belangrijk voor een scherpere focus en betere teamdynamiek. Hier kunnen we concreet mee verder.

Referentie Joof Verhees

Ik werk met jou omdat jij je echt verdiept in mijn business. En omdat je bewezen hebt impact te hebben op mijn team en mijn mensen.

Referentie Sybelle Gielisse

Ik heb ons programma ervaren als een van de meest waardevolle trajecten die ik de afgelopen 15 jaar in mijn managementrollen heb mogen doen. Geen kunstjes of trucjes, maar vanuit het fundament werken aan een duurzame ontwikkeling. Ik beveel jou van harte aan!

Referentie Mark Buitenhuis

Met Dick is er is een duidelijke visie en koers ontstaan. Er wordt veel beter samengewerkt. Dit alles komt de efficiëntie ten goede. Dat merken onze partners en klanten. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.