Mijn rol

In mijn rol als coach help ik mensen en teams om de regie weer terug te krijgen over hun tegen leven.

We leven in een heel dynamische wereld. Een fantastische wereld vol kansen en onbeperkte mogelijkheden. Maar ook een wereld die als bedreigend en zeer uitdagend kan worden ervaren.

Veel mensen zijn heel druk en ervaren enorme druk. Veel mensen voelen de behoefte om de regie over hun eigen leven weer te hervinden. Om enigszins de balans te herstellen. Om kracht en inspiratie te ervaren in iedere rol van hun leven.

Monty C&D faciliteert organisaties, teams en mensen om op zoek te gaan naar hun eigen essentie. Om verbinding te maken met hun eigen fundament. Om contact te maken met hun allergrootste potentieel. Omdat die als vertrekpunt te laten fungeren voor het dagelijkse handelen. Om die door te vertalen naar keuzes en besluiten op het verschillende niveau’s. Om duidelijkheid te scheppen in de koers. Een richting die wordt begrepen. En die goed voelt. Ondersteund door een logische strategie, structuur, cultuur. Met mensen die gecommitteerd zijn, met hart en hoofd. En opbrengsten die voor iedereen helder voor ogen staan.