Persoonlijke situatie

Ik ben geboren op 12 augustus 1967 te Helmond.  Ik ben getrouwd met Ineke en vader van onze dochters Florine en Tess. Wij wonen in het centrum van Haarlem. Samen met onze hond Nora.

Opleiding

Op het Lorentz Lyceum te Eindhoven heb ik mijn VWO bèta diploma gehaald. Daarna ben ik naar Amsterdam gegaan voor de studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam. In 1993 heb ik mijn diploma behaald. Na mijn universitaire studie heb ik vele en verschillende opleidingen gevolgd om mijzelf als mens en professional verder te ontwikkelen.

Maar eigenlijk is persoonlijke ontwikkeling voor mij een “way of living”.  En beschouw ik elke dag weer als een inspiratie om te leren over mezelf en het leven. Om mijn scope telkens weer te verbreden en te verdiepen. Om me steeds weer verder te bekwamen in de levenskunst. En mijn rollen in het leven van nieuwe perspectieven te voorzien.

Werk

Na mijn studie heb ik gekozen voor het bedrijfsleven. Bij diverse bedrijven heb ik verschillende management en sales posities bekleed.

In 2005 ben ik gestart als zelfstandig sales consultant. En ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als coach van mens, team en organisatie.

Van 2007 tot 2016 ben ik als managing partner intensief betrokken geweest bij de Teun de Nooijer Academy. Een organisatie die de topsport als inspiratiebron koos voor programma’s op het terrein van leiderschap- en teamontwikkeling.

De laatste jaren ligt mijn werkterrein vooral in organisaties en teams met existentiële en fundamentele vraagstukken waarbij ik deze vertaal naar operationele en praktische oplossingen.

Ik heb een sterke focus op de mens en de inhoud. En geloof in de kracht van de verbinding van deze twee aspecten van een organisatie.

Ik voel me dagelijks zeer bevoorrecht in mijn rol. Ik krijg de kans om in de keuken te kijken van veel verschillende bedrijven. Ik voer diepgaande gesprekken met een grote diversiteit aan mensen. En bevind me in een context om me elke dag weer verder te ontwikkelen. Dat houdt me scherp. En zorgt ervoor dat ik mijn rol als coach en partner in het leven optimaal kan vervullen.

Ik haal voldoening uit mijn werk door het hebben van betekenis en realiseren van tastbare impact.