Insights Deeper Discovery

Ik heb in 2015 als een van de eersten in het netwerk van Insights Benelux een accreditatie behaald in Deeper Discovery. Deeper Discovery is bedoeld voor mensen die verder de diepte in willen gaan. Die contact willen maken met dieper liggende drijfveren. Die meer contact willen maken met zowel hun persoonlijke verlangens, als hun angsten. Die meer zicht willen hebben op wat ze uiteindelijk willen nalaten. Een krachtige verdieping voor mensen die hun leiderschapsrol zeer serieus willen nemen.

De taal van Deeper Discovery is die van archetypen. Ieder mens kent kent zijn/haar eigen bijzondere archetypische drijfveren. Psychische energiën die bewust of onbewust bepalen vanuit welke perspectief wordt gehandeld. Het is krachtig om deze dieper liggende krachten aan de oppervlakte te krijgen, omdat we hier het grootste potentieel kunnen benaderen.

De archetypen van Deeper Discovery kunnen heel goed gebruikt worden bij leiderschapsontwikkeling. Ik gebruik het ook vaak bij visie ontwikkeling. Om organisaties of teams een beter begrip te bieden omtrent de rol en de functie van het team binnen het aanwezige krachtenveld en haar omgeving, zoals klanten en andere stakeholders.