boy-through-window_38051_600x450

Als kind was ik al enorm gefascineerd door het leven. Die fascinatie is nooit verdwenen. En omdat het leven zich aan mij openbaart door mijn eigen leven, vormt die mijn grootste inspiratiebron.

Schade en schande is daarbij zeker een belangrijke trigger geweest. Situaties in het leven die me geconfronteerd hebben met moeilijke en soms zeer pijnlijke momenten. En aan de andere kant de ervaringen van vreugde, geluk, en succes.

Intuïtief heb ik vanaf jonge leeftijd geweten dat je als mens je eigen lot kan beïnvloeden. Dat je door een bewuste levensstijl de kans op een gelukkig en rijk leven kan vergroten.

Altijd ben ik alert en op zoek naar meer inzicht. Naar meer ervaringen. Meer kennis. Naar nieuwe inspiratie. Naar nieuwe perspectieven. Om mij te voeden en de veelzijdigheid van het leven bewust te kunnen ervaren. Om me te helpen om te gaan met de realiteit. De realiteit die zich steeds op een andere manier aandient.

Een aantal domeinen hebben mijn speciale belangstelling. Zoals psychologie, filosofie en topsport. Ik vind het erg boeiend om me daarin te verdiepen. En me hiermee als mens te verrijken.

Deze passie, deze eigenschappen en kwaliteiten vormen al vele jaren de basis van mijn rol als coach en consultant. In bedrijven die zich moeten of willen ontwikkelen. Die willen of moeten groeien.

Nu heb ik besloten om mijn ervaringen en inzichten te gaan opschrijven. In mijn blog. Om het te delen met anderen. Om anderen te voeden, te inspireren en wellicht aan te sporen om open te staan om de dingen van een ander en nieuw perspectief te bekijken.

In mijn blog richt ik me tot iedereen die iets heeft met persoonlijk leiderschap. Die zichzelf wil blijven ontwikkelen. Als mens. Maar daardoor ook in zijn of haar rol in het leven. Zakelijk, maar ook privé.

Ik vind het spannend. Het is voor mij een nieuw avontuur. Ik voel ook een gevoel van opwinding. En zin om te beginnen.